Welkom bij vis- en wildrokerij Lens!

Welkom bij Vis- en wildrokerij Lens, de ambachtelijke rokerij van midden Nederland. De rokerij is in 2010 begonnen bij Forelvijver ’t Groenewoud te Cothen. In het begin werd er enkel regenboogforel en zalmforel gerookt. Doordat de afzet steeds groter werd, besloten wij het assortiment uit te breiden. Er kwam gerookte paling, zalm, ganzenborstfilet en wildrookworst bij.
Vis- en wildrokerij Lens is sinds 2015 in het bezit van het wildhygiëne certificaat en verkoopt in het wildseizoen ook nog andere panklare wildproducten (particulier en bedrijf). Onze producten zijn tijdens openingstijden in de winkel van Forelvijver ’t Groenewoud verkrijgbaar. Bezoekadres: Groenewoudseweg 16, 3945 BC in Cothen.

In de loop der jaren zijn wij ook gaan roken met mooie professionele houtgestookte rookovens op locatie! Dit is een echte eye-catcher. Met onze ouderwetse viskar en rookovens staan wij op allerlei mooie festivals en op evenementen bij bedrijven. Het is iets ambachtelijks wat men niet meer iedere dag ziet en niet te vergeten de heerlijke geur die vrij komt. Wilt u meer informatie over het visroken op uw evenement? Stuurt u dan vrijblijvend een mail naar info@rokerijlens.nl of belt u naar J. Lens 06-53698465.

Het roken van vis is oorspronkelijk ontstaan als conserveringsmethode. De vissoorten die wij roken zijn zogenoemde vette vissoorten (forel, paling en zalm). Deze worden warm gerookt bij een temperatuur van 74-86 graden. Door de juiste manier van pekelen, gebruik te maken van een mix van gedroogd beuken- en eikenhout en de wijze van roken, krijgen onze producten een uitzonderlijke smaak. Wij zijn trots op onze producten. Kwaliteit staat bij ons op één, want een tevreden klant is goud waard!

Nieuws

Wij bieden nu ook luxe relatiegeschenken met vis aan.

Zie ook relatiegeschenken.